iTunes 7.6 Not Recognizing 2nd Gen. Nano

Discussion in 'iPod' started by SubaruNation555, Jan 18, 2008.

  1. SubaruNation555 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Location:
    Arlington, VA USA
    #1
    I have an 8GB second generation iPod Nano with the latest 1.1.3 software and am using iTunes 7.6 ( the issue didn't start right after upgrading from 7.5). Recently I have been getting the message below. I tried reconnecting the iPod, restarting the computer and iPod, using a different USB port and reinstalling the iPod support software on my Leopard CD but at no avail. The iPod will mount on my desktop but iTunes doesn't want anything to do with it. Any suggestions?
     

    Attached Files:

  2. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #2
    reset the ipod menu and center button for about 10 secs
     
  3. SubaruNation555 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Location:
    Arlington, VA USA
    #3
    Sorry I forgot to mention that I also tried that. My mistake.
     
  4. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
  5. Techguy172 macrumors 68000

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    Ontario Canada
    #5
    Try reinstalling iTunes or try Mac OS X's tip in the message.
     
  6. SubaruNation555 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Location:
    Arlington, VA USA
    #6
    Thanks, reinstalling iTunes is a good idea. I did indeed try the suggestions listed in the error message but they did not make a difference.
     
  7. SubaruNation555 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Location:
    Arlington, VA USA
    #7
    I reinstalled iTunes and it seems to have solved the problem for now. Thanks for the replies.
     

Share This Page