General iTunes and AppStore not showing apps, movies when searched or clicked on the details

Discussion in 'iOS 9' started by striders, Jul 28, 2016.

  1. striders macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2009
    #1
    Whether I am on Wifi or cell car connection, on my iPad Pro or iPhone, iTunes and AppStore seems to have issue displaying the contents.

    Example:
    1). Opened Video app
    2). Clicked on Store
    3). iTunes opened and show "loading..." forever

    1). Opened AppStore
    2). Clicked on Search
    3). Typed some app name, clicked Search and show "loading..." forever

    Anyone seeing this?
     
  2. dcharleyultra macrumors 6502

    Joined:
    Sep 28, 2013
    #2
    I experienced something similar around he same time. I just had no results ( no "loading" display, just no results).
     
  3. striders thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2009
    #3
    I think this started with 9.2. I thought for a while that because I lost network connection, but this is now happening every single time.

    The only solution is to kill App Store or iTunes and open it again.
     
  4. max2 macrumors 68000

    Joined:
    May 31, 2015
    #4
    Yep that works for me! Thanks.
     
  5. TouchedByAl macrumors member

    TouchedByAl

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Location:
    Salt Lake City
    #5
    I'm having the same problem and it's becoming quite irritating. Not that I need anymore apps on my device but still!
     
  6. striders thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2009
    #6
    The thing is that once fixed, it'll happen again. Very irritating after a while and not just for downloading apps, but even when I am researching an app or movies.
     

Share This Page