iTunes Beta (64bit) started to refuse continuous play

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by db1408, Jun 22, 2011.

  1. db1408 macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    #1
    Even after unchecking and rechecking it persists to refuse to play continuously, stops after each track. I haven't altered any settings etc that lead to this other than a fresh Lion install from a fresh SnowLeopard with all original settings intact.

    I know this was a previous thread with no resolve due to lack of occurrence, has anyone any input?

    This is on a fresh install with a ~106GB music library.
     

    Attached Files:

  2. JangoFett124 macrumors regular

    Joined:
    Jul 16, 2002
  3. clamz macrumors member

    clamz

    Joined:
    Dec 18, 2010
    #3
    same exact thing happened to me. frustration to the limit, i ended up reinstalling snow leopard.
     
  4. db1408 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    #4
    Was it the iTunes beta that caused it or your OS? Before the Beta of iTunes, mine was fine.
     
  5. nonamelive macrumors member

    nonamelive

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Location:
    San Francisco
    #5
    Same here. I have to play songs manually now.
     
  6. Lukeit macrumors regular

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Location:
    Shanghai, China
    #6
    Continuous play still works if you play songs within a playlist, so I made one playlist with ALL my library and it works!
    Waiting for the final version!
     
  7. db1408 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    #7
    Acceptable fix till final, thanks! Now if only I could get 'ABC-Jackson 5' from appearing on my iPhone sync.
     
  8. superericla macrumors 6502

    Joined:
    Sep 27, 2010
    #8
    That's odd. I haven't had any problems with continuous play using the iTunes Beta.
     

Share This Page