iTunes Error

Discussion in 'OS X El Capitan (10.11)' started by DJTaurus, Dec 9, 2015.

  1. DJTaurus macrumors 65816

    DJTaurus

    Joined:
    Jan 31, 2012
  2. hazey macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2015
    #2
    Im receiving the same error AS WELL as a message saying "The item youve requested is not currently available in the US store" every time I try to click on the Itunes store tab, it wont even show the store main page.
     
  3. odoy macrumors member

    odoy

    Joined:
    Aug 4, 2015
    Location:
    Germany
    #3
    Great! i get this message every minute.
    the good, im not alone. And again! spent 1h with clicking, searching, logging in/out and at the end, its apples fault :mad: AGAIN! :mad: FU!
     
  4. bmauter macrumors member

    bmauter

    Joined:
    Sep 3, 2010
    #4
    Is this the error you're getting? I get this repetitively and I haven't changed or installed anything. I just got it on the latest 10.11.2, but I started seeing it maybe a couple weeks ago.
    Screen Shot 2015-12-09 at 2.27.24 PM.png
     
  5. mcvaughan macrumors 6502

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Location:
    Houston, TX
    #5
    Seeing the same, as well as missing music and playlists. Running 10.10.5 over here.
     
  6. DJTaurus thread starter macrumors 65816

    DJTaurus

    Joined:
    Jan 31, 2012
    #6
    yeap thats it...
     
  7. PinkyMacGodess macrumors 68040

    PinkyMacGodess

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Midwest America.
    #7
    Mine just started post 10.11.2 update. VERY ANNOYING!!!

    No idea of a fix?

    COME ON APPLE, IS IT REALLY THAT HARD TO TEST YOUR UPDATES BEFORE RELEASING THEM TO THE PUBLIC???
     
  8. PinkyMacGodess macrumors 68040

    PinkyMacGodess

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Midwest America.
    #8
    Apple Support thread is saying that there is no way to fully kill this error.

    There is another thread here about this error...
     
  9. PinkyMacGodess, Dec 10, 2015
    Last edited: Dec 11, 2015
  10. Weaselboy Moderator

    Weaselboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    California
    #10
    I don't think it has anything to do with 10.11.2. I you look a couple posts up there is a user on 10.10.5 also having this issue. I'm guessing it is a configuration issue on Apple's end.
     
  11. PinkyMacGodess macrumors 68040

    PinkyMacGodess

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Midwest America.
    #11
    My post was a reaction to the problem starting after the .2 update. Yes, it looks like a configuration issue at the far end, and, so far at least, all is working as expected here now...
     

Share This Page