Itunes not playing purchased music

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by marcre, Jun 10, 2008.

  1. marcre macrumors regular

    marcre

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    East coast
    #1
    /hello all,

    I went into iTunes to play some music and all of my purchased content won't play. I first get asked for my password and then a pop up. I've attached a pic of the pop up. Also, I've repaired permissions and this is what I keep getting. Any help would be appreciated.

    Thanks,
    Marc
     

    Attached Files:

  2. jennadq macrumors newbie

    jennadq

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Location:
    Jersey
    #2
    i'm having this same problem. help would be muchly appreciated
     
  3. marcre thread starter macrumors regular

    marcre

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    East coast
    #3
    The weird thing is everything worked fine last night. The only thing I did was update iMovie and iDVD since the last time it worked.
     
  4. marcre thread starter macrumors regular

    marcre

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    East coast
    #4
    Another thing I just noticed is that I can not even buy new songs from my account. Also, I can't preview songs either. It keeps saying something is missing in the path.
     
  5. marcre thread starter macrumors regular

    marcre

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    East coast
    #5
    Problem solved.

    For anyone having this problem it is an easy fix, at least for me.

    What happened was my permission got messed up. I needed to go to my user folder and set it back to read and write(was switched to read only). After that, in the user folder there is supposed to be a folder called 'shared'. Mine got deleted, so after changing the permissions back to read and write I needed to create a new folder and name it shared.

    Thank you Applecare.
     
  6. jennadq macrumors newbie

    jennadq

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Location:
    Jersey
  7. marcre thread starter macrumors regular

    marcre

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    East coast
    #7
    Sorry, I've been out of town and forgot all about this thread. If you still need help it is located by:

    Clicking open the HD then opening the users folder. There needs to be a shared folder in there.
     

Share This Page