iTunes store not loading

Discussion in 'iPod touch' started by sjwl, Oct 21, 2011.

  1. sjwl macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2011
    #1
    I just updated iTunes to 10.5, and now it's not working right. Restarting hasn't fixed the problem. When I start iTunes, I get a few minutes of this:
    [​IMG]

    After waiting and waiting for it to load, it gets stuck at this, and just stays there:
    [​IMG]

    It's only been doing this since I upgraded to 10.5. Anyone know how to fix it? :mad:
     
  2. Thetonyk123 macrumors 68000

    Thetonyk123

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Location:
    Earth
    #2
    Get windows 7. You could try to uninstall and reinstall itunes
     
  3. sjwl thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2011
    #3
    Sorry for the late reply, I've been quite busy. I know it's not a problem with windows. Previous versions have worked with no problem, and the website says 10.5 works with XP too. And I just uninstalled, redownloaded and reinstalled iTunes again. I'm still having the same problem. The app store won't load at all, and when I click apps to check the apps I've downloaded, they're there but I get this:

    [​IMG]
     
  4. Thetonyk123 macrumors 68000

    Thetonyk123

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Location:
    Earth
  5. TheMookan macrumors newbie

    Joined:
    Oct 23, 2011
    #5
    I'm having the exact same problem as of converting to 10.5. I tried disabling DEP for itunes like the above link described, but i got an error message that this cannot be done for itunes because it needs to run with DEP enabled.
     

Share This Page