itunes widget for lion ?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by UKBeast, Jul 24, 2011.

  1. UKBeast macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Location:
    Turkey
    #1
    When i was using SL there was a iTunes widget installed which i used to play,stop, skip songs and so on.. with having lion installed that widget is vanished, anyone knows how to get it back ?
     
  2. Aldaris macrumors 65816

    Aldaris

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Location:
    Salt Lake
    #2
    The powers that be, think that the keyboard function keys are better than a widget :)
     
  3. UKBeast thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Location:
    Turkey
    #3
    I am trying to minimise keyboard usage as much as i can to get used of sorting out things getting things work around with touchpad.

    Also, dashboard is very important for me. TunesTExt widget is not working with lion :(

    common steve, fix these bugs, give us a proper lion and we will be as happy as children before christmas time
     
  4. bndoarn macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 16, 2008
    #4
    I noticed it was missing too but I have SL installed on an external hard drive so I just copied the widget from there. If you have a copy of SL you can get your hands on, it's in /Library/Widgets. If not I can send it to you through sendspace or something similar if you'd like.
     
  5. UKBeast thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Location:
    Turkey
    #5
    Could you send to file hosting service, can be hotfile.com
     
  6. tjb1 macrumors 68000

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Location:
    Pennsylvania, USA
  7. bndoarn macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 16, 2008
    #7

Share This Page