itunes wifi sync not working in beta 5??

Discussion in 'iPhone' started by redgaz26, Aug 8, 2011.

  1. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #1
    worked well on beta 4, I have it checked in the settings on itunes but its not picking my phone up when I unplug the cable, any suggestions?
     
  2. Kyotoma macrumors 68000

    Kyotoma

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Location:
    Carnegie and Ontario
    #2
    I'm pretty sure you have to have it plugged into a power source of some sort. not necessarily your computer though in order for it to work.
     
  3. redgaz26 thread starter macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #3
    you dont, was working fine before!
     
  4. Larsennet macrumors member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    #4
    I'm having trouble.

    It seems to work fine with the cable but if I do a wifi sync it shows that it finishes successfully but the content doesn't change on the phone. Then if I close iTunes and reopen the phone will pop in and then disappear. Then if I plug in the cable it will show it as a new device.

    I'm doing another cloud restore and this time I'm not going to check the wifi box.

    Worked fine in beta 4 manually. It would never sync overnight on it's own for me.
     
  5. redgaz26 thread starter macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #5
    got it, updated to the latest beta of itunes and works no problem, hard work keeping up with all these betas!!;););)
     

Share This Page