iTwitter and Tweetdeck issues....... is it just me??

Discussion in 'iOS Apps' started by murpbrad, Jul 29, 2009.

  1. murpbrad macrumors newbie

    Joined:
    Jul 29, 2009
    #1
    I've googled both of these issues and can't seem to find anyone else with these problems.

    First, in iTwitter, I have created separate groups for friends in different locations. No problems there. When I begin following a new user, that person shows up in my list of people I'm following, but they don't show up in the list when I attempt to edit the group. I have figured out that if I delete the app and download it again, it shows all the people I'm following when I want to add them to a group. But, that's a hassle to have to do that every time I begin following a new user. Has anyone else had this problem? How do I get the list to show all the people I'm following so that I can add them to certain groups?

    Second, in Tweetdeck, I have about 3 or 4 friends that I follow that do not show up in my Friends list. They show up on Twitter.com, Tweetie, iTwitter, etc., but not on Tweetdeck. Any ideas?

    Thanks.
     
  2. murpbrad thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 29, 2009
  3. murpbrad thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 29, 2009
  4. Carnivor macrumors regular

    Carnivor

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #4
    I had same problem with iTwitter, and also with Tweetdeck, i now only use tweetdeck.

    I sorted this prob by,

    remove the app off phone, setup groups on mac version of tweetdeck and backup using their feature, reinstall tweetdeck onto iphone, groups sync down from mac using backup feature.

    now working nicelly
     
  5. sawf macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #5
    Tweetdeck has been working normally for me.. dunno bout iTwitter though.
     

Share This Page