I've lost sound on my new Imac

Discussion in 'iMac' started by zozzer, Jul 8, 2010.

  1. zozzer macrumors newbie

    Joined:
    Jul 8, 2010
    #1
    Brand new 27" i5 imac. This is my first Mac so trying to get to grips with the OS. Sound was working great until today when it now doesn't work with any apps or internet Youtube etc. Any ideas what could cause this to happen and how to fix it?!!?
     
  2. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
  3. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #3
    What does it say in System Preferences > Sound > Output?
     
  4. zozzer thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 8, 2010
  5. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #5
    Then also have a look at the following links, as the information presented there might be helpful in your future endeavours into Mac OS X and could clear up initial confusion and may even prevent harm to your system or your files.

    Mac OS X Basics
    Switch 101 - guide with articles made by Apple on how to accustom yourself, after you switched to Mac OS X from Windows​

    Mac 101 - How to get started with Mac OS X​

    Find out how - tutorial videos made by Apple on how to do certain thing in Mac OS X​

    Pro tips - tips made available by Apple for easier ways of doing certain tasks​

    Mac OS X Keyboard Shortcuts - Learn about common Mac OS X keyboard shortcuts.​

    Mac OS X Beginner's Guide by MacRumors - learn about software, media players, shortcuts and some useful tips, tricks and hints​

    Mac Guides - tutorials, product guides and more​



    MRoogle - a very effective tool to search these fora using Google and made available by edesignuk, introductory threads: 1, 2 and 3

     

Share This Page