iWeb background question in darkroom preset

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by xenotaku, Nov 25, 2007.

  1. xenotaku macrumors regular

    Joined:
    Aug 30, 2005
    #1
    Hey, I have a website I created using the darkroom preset. I want to change the page background but it doesn't work.

    I go to inspector>page>layout. I try to change the default image fill to a solid color. When I change it though, only about the bottom 3rd changes, and the top part remains the ugly fake matte textured image. Is this a bug? Am I doing something wrong? Is it not possible to change this?

    I had no problem changing the browser background.

    Any help would be extremely appreciated. Thanks!
     
  2. cburgbacher macrumors newbie

    Joined:
    Apr 16, 2009
    #2
    yeah, its 2009 now but I'm having the same problem, any help?
     
  3. pyroptix macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2010
    #3
    Same problem

    2010 here, same problem.

    anyone.......?

    urk
     
  4. pyroptix macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2010
    #4
    got it

    iweb 09

    /Applications/iWeb.app/Contents/Resources/Themes/Darkroom.webtheme/Shared/Darkroom_spotlight.jpg

    I duplicated the darkroom.webtheme and it comes up as a selectable theme in iweb, so i'm not messing with the original

    replave the darkroom_spotlight.jpg with an image of same size and it changes that top half

    still have to match the bottom half manually which sucks but there ya go.
     
  5. nick.13 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 8, 2010
    #5
    same here

    follow the root path and change the template files after taking a copy so you can return to normal when finished.
     

Share This Page