iWeb formatting errors

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by kgrass, Nov 9, 2009.

  1. kgrass macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #1
    When I publish my website to a folder using iWeb '08 some of the text formatting gets changes - e.g. different colors, italicized when it shouldn't be and font size changes.

    I've tried going back and selectively reformatting the offending text - no luck.
    I've also tried completely deleting the text and the text box and redoing it - same issues occur.

    Any suggestions are greatly welcome!
     
  2. kgrass thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #2
    iWeb Formatting Errors

    An update to the problem. A workaround can be had by adding another page, selecting all the content on the offending page and copying it into the new page and deleting the old one. However, the new page cannot re-use the original page name - if the name is re-used the same formatting errors occur. Does this additional information help solve the issue?
     
  3. kgrass thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #3
    Still looking for an answer

    After 4 months, nearly 5, I still can't find a way to fix the original problem and retain the original page title. Similar to my last post, the formatting will appear correctly if I rename the page. However, when I rename it back to the original the prior formatting errors occur.

    Does anyone have an idea how I can get the formatting to be published correctly without having to rename my pages?

    Thanks,
     
  4. kgrass thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #4
    Apple's answer

    Got an answer today from Apple. Here it is:
    Delete the Cache folder from the Library in Home.
     

Share This Page