iWeb Help

Discussion in 'Web Design and Development' started by illy123, Nov 3, 2010.

  1. illy123 macrumors member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    #1
    Hi everyone,

    I'd appreciate some help on two problems that have been bothering me. The website in question is lseturkish.com

    1) The navigation menu at the top only appears in Internet Explorer; I've tried it on w7 chrome and OSX safari and I'm not able to do anything with it. I could just basic hyperlinks but I would appreciate if anyone can give me some help on fixing this.

    2) When I open www.lseturkish.com I get redirected to: http://www.lseturkish.com/LSE_Turkish_Society/Welcome.html

    Would it possible to have the welcome.html as the homepage for lseturkish.com and then have other pages (e.g. events) as lseturkish.com/events.html rather than http://www.lseturkish.com/LSE_Turkish_Society/Events.html

    Thanks a lot!
     
  2. illy123 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    #2
    I've tried including manual hyperlinks but for some reason they don't work - nothing to click on it (but the facebook hyperlinks do work! Argh).

    I also tried bringing all the files and folders into the root level and renaming my Welcome.html page into index.html but that didn't work either. Not a good day :D

    I don't get what is going on. When I'm in iWeb I can click on the hyperlinks and it opens the page; but when I load up the website the hyperlinks disappear!
     
  3. illy123 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    #3
    Just to help anyone who stumbles on this in the future:

    I create a line in the header and for some reason that was blocking the navigation menu :rolleyes: I googled this and lots of people seem to be having this problem - some had textboxes covering the navigation, etc.
     

Share This Page