iweb or browser help....me.com pain

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by bluezm, Aug 7, 2010.

  1. bluezm macrumors newbie

    Joined:
    Aug 7, 2010
    #1
    I just put together an iweb page a few days ago. Today when I try to visit my site and I click on visit site a search engine comes up me.com. When I finally got to my iweb page, when I clicked on view slideshow again came up me.com.

    Does anyone know how I can eliminate this major pain in the butt?
     
  2. JediMeister macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #2
    You probably have to republish the site. Are you sure that your account is in good standing? Have you perhaps linked a personal domain and its not feeding correctly?
     
  3. NumeroTen, Aug 8, 2010
    Last edited: Jan 4, 2011

    NumeroTen macrumors member

    NumeroTen

    Joined:
    Aug 7, 2010
    #3
    Numeroten

    When you publish on iWeb it takes some time to re publish on your page if it is a big change. Furthermore, are u tryping in the ure whole url or is a link just showing up when u type and u click on that. I say this because everytime u change ure title maybe a few words there is a good chance the link to the page was changed. So try typing in your whole url.

    If you are trying to get on google search heres a tuturial
    http://www.numeroten.com/numeroten...._to_Get_Your_iWeb_Site_Indexed_by_Google.html

    Also i suggest getting google analytics which is free and helps u keep track of your viewers heres the tutorial for that =)
    http://www.numeroten.com/numeroten....o_Get_Google_Analytics_on_Your_iWeb_Site.html
     

Share This Page