iWeb & SEO tool

Discussion in 'Web Design and Development' started by omar701, Apr 2, 2011.

  1. omar701 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 2, 2011
    #1
    Hi,

    Before anything..this is my first post. Hi and thank you to everyone that reads.

    I`m having a problem with iWeb SEO Tool with one of my sites ( the one that is published via FTP, the other ones are in process, not yet publish). I publish it to a folder, with the purpouse of editing title tag and adding google apps etc, and the publish it via SEO tool. When i look for the publishing folder in my desktop and try to open it with the SEO tool the software crashes.

    To see if it was the software i try opening one of my other pages that in not yet published on a FTP and it worked fine.

    When i look for the site`s file and open one by one of the files that it let me open inside the publishing file it works but it seem that is managing mi site`s files as independent sites (a world simbols appear besides each site`s page).

    If there is something you can do for me let me know please.

    Thanks in advance.
     
  2. NumeroTen macrumors member

    NumeroTen

    Joined:
    Aug 7, 2010
    #2
    hey

    How big is the site? I use to use SEO tool, but i didnt publish to desktop i made its own folder and saved it in there.
     
  3. omar701 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 2, 2011
    #3
    The site is not so big. It is publishe to a folder in the desktop
     
  4. omar701 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 2, 2011
    #4
    solution found!

    just download the new version from the page.. not the one from the app store.
    thanks to everyone.
     

Share This Page