Jailbreak not working for me

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by romeo22, Oct 14, 2011.

  1. romeo22 macrumors member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    #1
    Hi all I have an iPhone 4, I updated it today to iOS5 then used redsnow, it installs cydia but it's just a white icon and just flashes when I click on the icon so it doesn't load up, any ideas?
     
  2. d.shorty1 macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    #2
    you need to run Redsn0w again and "just boot tethered"
     
  3. romeo22 thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    #3
    Thanx I'll give it a go.
     
  4. Crystal-RX macrumors 68030

    Crystal-RX

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Location:
    Seattle, WA USA
    #4
    Like the other said. Currently, there is only tethered jailbreak on OS5. So, that the reason you have black cydia icon.

    Make sure you understand what the different between tethered vs untethered jailbreak. Your phone might not be usable if you don't have your computer near by when the phone is rebooting.
     
  5. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #5
    jailbreakme is for iOS 4.3.3 not 5.0 the exploit was fixed with the release of 4.3.4
     
  6. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #6
    If your on a teathered jailbreak and you have to reboot or the phone goes into safe mode what is disabled on your phone until you boot teathered? Is it just the jailbreak that doesn't work or all the phones functions?
     
  7. iMrNiceGuy0023 macrumors 68000

    Joined:
    Jun 5, 2009

Share This Page