Jailbreak not working on 4s

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Ratatapa, Apr 13, 2012.

  1. Ratatapa macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 3, 2011
    #1
    Hi, so just got my Iphone4S 5.0.1

    Downloaded absinthe (Mac) and plugged my iPhone
    Clicked the jailbreak and let my iPhone reboot
    App says that i need to open the absinthe app on my iPhone which I did.
    On the iPhone it said plz wait for Absinte the complete
    Then it says Error? click jailbreak on your iPhone to open VPN which I did.
    When i click VPN it says Error to connect and then
    No cydia on Home screen.

    I tried it on WIFI and 3g
     
  2. Ratatapa thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 3, 2011
  3. allieverything macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
  4. Ratatapa thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 3, 2011
    #5
    Now just need to learn some good apps to use in cydia
     
  5. allieverything macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #6

    Sbsettings
    Ifile
    Bitesms
    Weespeeddial
    Weeflashlight
    Pandora downloader
    Youmail
    Dreamboard
    Winterboard
    My3g
    Mywi
    Unlimtones
     
  6. bwrairen macrumors 6502

    Joined:
    Jun 23, 2010
    #7
    You have youmail working on 5.0.1?
     
  7. allieverything macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #8
    You're, right.ni forgot this one was from the app store
     
  8. Ratatapa thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 3, 2011
    #9
    Ok i'm looking for 2 JB info for Siri

    1) I see a lot of video of people just saying Siri, and siri auto opens, what is the app name for it.

    2) I have 3 email account 1 iCloud, 1 gmail, 1 hotmail I want to be able to tell siri example Send from gmail to X

    Thanks :D
     
  9. allieverything macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #10
    I don't understand what you want from 1. Number might be possible from tweaks such as assistant extensions, etc.
     
  10. Ratatapa thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 3, 2011
    #11
    Yeah i fxied #1 with hands-down caller

    Just need to fix number a way to fix #2 hehe
     
  11. allieverything macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #12
    Try assistant extensions. I think you can put custom commands via activator. If you don't have activator, you should probably download that. :)
     
  12. Maverik3 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Location:
    Meridian Idaho
    #13
    To get siri on the iPad 2 is a lot harder than you would think and you have to have a 4s to be able to make it work. cuz you have to use the codes off of it, and plus you have to make your own proxy = big pain in the a$$
     
  13. Ratatapa thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 3, 2011

Share This Page