Jailbreak Problem with Limera1m on IP4 PLEASE HELP!!!!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by roscoboy272, Oct 14, 2010.

  1. roscoboy272 macrumors newbie

    Joined:
    May 7, 2009
    Location:
    Terre Haute, IN
    #1
    Ok, I have followed the instructions on www.modmyi.com and have connected my IP4 to a PC running iTunes 10 and have downloaded the limera1n JB 3 times. It says it has "successfully" jailbreaked my phone, but I see NO Cydia logo to install and I have rebooted over a have a dozen times each time I have JBken it. What am I doing wrong??? I have followed the instructions exactly and can't figure out what I am doing wrong. Please help.
     
  2. TMar macrumors 68000

    TMar

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Ky
  3. bolsen78 macrumors regular

    Joined:
    Aug 26, 2010
    #3
    Look for the Limera1n symbol on ur phone. I did mine with Limera1n last night and found Cydia in there and installed it.
     
  4. ZCherub macrumors 6502a

    ZCherub

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    GA, USA
    #4
  5. JGaines macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2010
    #5
    When it tells you to release the power button keep holding the home button until it says jailbreak complete. Go to limera1n.com but only if you have 4.1 or better
     
  6. tempusfugit macrumors 65816

    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    Chicago
  7. Carlanga macrumors 604

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
    #7
  8. The LPT macrumors regular

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #8
    just make sure itunes is running when you use limera1n
     

Share This Page