jailbreaking for first time is this normal?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by snook911, Sep 27, 2008.

  1. snook911 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    Yorba Linda, CA
    #1
    using quickpwn to jailbreak and unlock my first gen iPhone and everything went fine until the end. It says pwnage completed successfully please wait for device to reboot. It seems to keep rebooting over and over again but it's not coming off the silver apple screen. Every few minutes it makes the sound when a new USB device is connected the screen blinks and then back to the apple screen. It been about a half an hour but I'm afraid to disconnect it. Any advice would be great.
     
  2. imapfsr macrumors regular

    imapfsr

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Victoria, B.C.
    #2
    snook,
    I tried the pawnage I believe ( the one with the pineapple) and it took forever to work but it wasnt re setting over and over I just saw the pineapple the whole time. I eventually pulled the plug and re formatted my iPhone as it just didnt seem to be working. Judging by the forums, for some people it goes as smooth as can be but for the odd person it can be a real hassle. Sorry if that doesnt help.
     
  3. snook911 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    Yorba Linda, CA
    #3
    Thanks anything helps. I got past the pineapple and past the part where it said something like flash booting has been completed and your phone will now re start but it been about an hour now and it still re booting. I think i'm going to have to pull the plug soon and see what happens.
     
  4. goblues11 macrumors newbie

    goblues11

    Joined:
    Jul 2, 2008
    #4
    this happened when i quickpwned my phone what i did was disconnect from the computer that pwned it and connected it to another computer. this seemed to trigger something and then my quickpwned phone was up and running.
     
  5. snook911 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    Yorba Linda, CA
    #5
    Thanks for the advice unfortunatly I only have one computer. Unless you count my 2 iphones.:D
     
  6. alejandrodj macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2008
    #6
    i would try to put it in DFU mode and restore again.
     
  7. snook911 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    Yorba Linda, CA
    #7
    How to you put it in DFU mode?
     
  8. steve31 macrumors 6502a

    steve31

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Location:
    Edmonton Canada
    #8
    I used quickpwn for my 1st gen and it took about 10 min. What I would do is to restore using itunes and then run quickpwn. If your locked up you can enter DFU mode by pressing both the home and sleep buttons and holding them for 10 seconds then let go of the sleep button and continue holding the home button for another 10 sec. Then using iTunes restore back to factory and then use quickpwn.....this worked for my first gen.
     
  9. neesh0 macrumors 6502a

    neesh0

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Location:
    Toronto, Ontario
    #9
    when you quickpwn there are onscreen instruction that say" hold down power and home button for x seconds" did you follow those steps correctly?
     
  10. snook911 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    Yorba Linda, CA
    #10
    Thanks guys I restored and tried it again and it worked I am now jailbroken. The video app is cool but how do you download games for nes.
     

Share This Page