iPad Jailbreaking Retina Mini - doesn't work, never gets past Apple logo

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by wildonrio, Jan 4, 2014.

  1. wildonrio macrumors 6502

    Joined:
    Aug 15, 2008
    #1
    I just tried jailbreaking my Retina Mini (7.0.4, Wifi+Cellular model) and it shows the Apple logo for a few seconds, then goes dark, and then repeats over and over ad infinitum. I did a restore and tried again - same thing. I used evasi0n 1.0.2. They say it's compatible but it appears not to be. If anyone can direct me to a solution, I'd appreciate it.
     
  2. wordsworth03 macrumors member

    Joined:
    Mar 22, 2012
    #2
    It's still buggy. I have tried over 10 times without success. Anyone else that was able to do it has been lucky
     
  3. wildonrio thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 15, 2008
  4. wordsworth03 macrumors member

    Joined:
    Mar 22, 2012
    #4
  5. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
  6. spajdr macrumors newbie

    spajdr

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Location:
    Czech Republic, Ostrava
    #6
    Wifi only models don't have problems, but Cellurar ones do.
     
  7. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #7
    Yup pod2g is aware of it. As of yesterday he was "stumped" according to his twitter but I'm sure they'll fix it in no time and release another update.
     
  8. gSOLO macrumors member

    gSOLO

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Location:
    Kentucky
    #8
    I got it working on my rMini WiFi+Cellular. Restored to default; jailbreak; restore backup (cydia disappears); jailbreak again but when it gets to the point where you click the evasion app, don't, instead delete the app and quit the jailbreak.

    The first time I ran it I got the logo boot loop, but the above worked for me.
     

Share This Page