Jailbreakme.com Does Not Work

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by AndrewVenner, Mar 14, 2008.

  1. AndrewVenner macrumors member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    #1
    Today, I got my iPod Touch replaced by the apple store, and it came with firmware 1.1.3. So I downgraded to 1.1.1 like I always did, and then when I went to jailbreakme.com, not matter how many times I clicked install appsnapp, nothing happened. It usually crashes and says installing tiff......but no dice. I'm on 1.1.1 for sure, and I never had this problem with my old iPod.
     
  2. iTeen macrumors 65816

    iTeen

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    Washington
    #2
    why not just upgrade to 1.1.4 and use ZiPhone??? much better than jailbreaking anyway.:rolleyes:
     
  3. James L macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 14, 2004
    #3
    Yup, no need to downgrade. Restore it to 1.1.4, and use Ziphone 2.6.
     
  4. iMJustAGuy macrumors 68020

    iMJustAGuy

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Location:
    Beach, FL
    #4
    it did not work for me at first either, i dont even know why i kept trying as many times as i did, but after (approx.) 15-16th time it worked, i dont know why or how or what changed, but it worked..lol:)
     
  5. AndrewVenner thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    #5
    Yeah, it took me about 20 tries though, but I finally got it working.
     
  6. I'mAMac macrumors 6502a

    I'mAMac

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Location:
    In a Mac box
    #6
    I've got the 1.1.4 with the upgrade. Will Ziphone work?
     
  7. iMpathetic macrumors 68030

    iMpathetic

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    IMBY
    #7
    As long as you have 1.1.4, then yes. :)
     
  8. I'mAMac macrumors 6502a

    I'mAMac

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Location:
    In a Mac box
    #8
    Cool thanks I just did it and that was impressive.
     
  9. aki macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Location:
    Japan
    #9
    Any ideas??

    I have a broken 1.1.3... can i use any of the apps to break to 1.1.4 without loosing my installed apps/data??? will the data be safe??
     
  10. ProwlingTiger macrumors 65816

    ProwlingTiger

    Joined:
    Jan 15, 2008
    #10
    I'm under the impression that data has to be moved to a temporary directory, or reinstalled with any jailbreak.
     
  11. hamchapman macrumors newbie

    Joined:
    Jan 15, 2008
    #11
    The reason why it often takes a number of times is because TIFF exploits are always somewhat unreliable. Most often they will work within the first few times, but sometimes, you just get darn unlucky. It was exactly the same with installing Custom Firmwares on PSPs and using TIFF exploits. They just aren't 100% reliable.
     

Share This Page