jailbreakme not working for me

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by insomniac321123, Oct 31, 2007.

  1. insomniac321123 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Location:
    Milwaukee, WI
    #1
    I have a 1.1.1 iphone that i am trying to jailbreak. I have restored it and gone to jailbreakme several times and nothing ever happens. The website will load for a while, then kick me back to the home screen. I wait for a long time and nothing happens. I reboot it, and still nothing. Is there something I am missing?
     
  2. xJay macrumors newbie

    Joined:
    Sep 26, 2007
    #2
    me too!! I think something is wrong with the site...
     
  3. shaedee macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2007
    #3
    It works better if you attempt it over a WiFi connection as opposed to Edge.
     
  4. xJay macrumors newbie

    Joined:
    Sep 26, 2007
    #4
    I had an unlocked 1.0.2 with anysim which i virginized using the idiots guide.. then i used the *#307# to activate my wifi at home, then did it again to access jailbreakme then when i went there it crashed safari, took me back to the "slide for emergency" screen which i did then let it sit at the dial pad for ~1 hour but nothing happened.. Tried it 3 or 4 times, even tried restoring and doing it again but no love... :mad:
     
  5. insomniac321123 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Location:
    Milwaukee, WI
    #5
    I have tried both ways. Neither works.
     
  6. jk111 macrumors regular

    Joined:
    Oct 12, 2007
    #6
    If it keeps displaying nothing on the home screen, what I did was re-run the appsnapp installer from the site and it worked.

    Good luck.
     
  7. insomniac321123 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Location:
    Milwaukee, WI
    #7
    Ive restored an run it more times than I can count. Nothing works. It will load in safari for 30 secs to one minute, close out to the home screen, and then nothing for a long time. I let it sit for a while then reboot it two or three times, and still nothing. Is there anything I am missing?
     
  8. xJay macrumors newbie

    Joined:
    Sep 26, 2007
    #8

    Hey, heres how i got mine to work, thought it might be helpful for you:

    1. restore to 1.1.1
    2. do the *#307# to activate wifi then do it to get to http://jailbreak.toc2rta.com
    3. it will crash safari and go back to slide to unlock screen
    4. plug into computer wait for itunes to recognise it then close itunes and ctrl+alt+delete ituneshelper.exe
    5. download and run CARNAVAL (it tell you to do step 4)
    6. will guide you through process of activating
    7. you should now be activated and have installer.app
    8. add the source that has anysim 1.1.1 (i think its like blurgle.ca or something.. google it)
    9. unlock (i think you might need to install BSD which i did anyway but i dno if its needed)

    hope that helps!
     
  9. insomniac321123 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Location:
    Milwaukee, WI
    #9
    Im not trying to unlock it, just open it up for jailbreak. I dont want to mess with the activation, seeing as how im already going on cingular.
     

Share This Page