jailbroke but now need to unlock easy?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by marshallbedsaul, Feb 4, 2011.

  1. marshallbedsaul, Feb 4, 2011
    Last edited: Feb 4, 2011

    marshallbedsaul macrumors 6502a

    marshallbedsaul

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Maryland
    #1
    hello,
    have a 3g iphone was unlocked but running slow it had 4.1 installed and unlocked and jailbroke, so i just restored it and rejail broke it with redsn0w, now I am wondering how to unlock it to use with tmobile?

    also how do i make sure I can send mms on tmobile, my 3gs wont send pictures it kills me!

    not jailbroke
    :( stuck here any help would be awesome.

    ************************************************************************************************************************************************************************************
    If you get error 1015 or w.e follow this will work 1000%
    I was getting error everytime and recovery mode nothing was working at all so i took the time to read a lot of info you simply need to

    What I ended up having to do was go to dev team blog
    and
    1.Download pwnage tool
    2.ran pwnage tool
    3.selected my iphone model (3g
    4.pwnage tool found my firmware for my iphone
    5.pwnage tool suggested download that fw
    6.pwnage tool created a custom isp fw for my 3g
    7.installed the new fw for my 3g and it did the whole install thing usuall.
    8.Pineapple on screen and it worked! no more 1015 error finally worked for me!!!!!!
     
  2. Steven Jobson macrumors regular

    Joined:
    Jan 13, 2011
    #2
    I've never seen so much obvious lack of trying in a single post. You didn't use Google AT ALL, because these questions have been asked and answered HUNDREDS of times. I know the answers to your questions, but I also know people like you don't understand when people like me talk, so I'll let you do your own work.
     
  3. marshallbedsaul thread starter macrumors 6502a

    marshallbedsaul

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Maryland
    #3
    i searched on here for 1608 error but keep find 3gs information
    I tried to make a custom isp file, but that didnt work still got error
    I tried restoring with itunes with hitting option key and load and still get error.:confused:
     
  4. noiceT macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    Catalina Wine Mixer
    #4
    What did you restore to? 4.1 shsh or 4.2.1?
     
  5. marshallbedsaul thread starter macrumors 6502a

    marshallbedsaul

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Maryland
    #5
    I tried to restore to the same fw i was on 4.1 but it didnt work I read that I should try 4.2.1.8 that didnt work as well, so now i just tried to restore from itunes and nothing same error after trying to just restore it back to itunes.

    I just need the phone to work at this point and not get this error anymore, but seems like every time i restore it software loads than it goes straight to usb cable and itunes symbol.
     
  6. marshallbedsaul thread starter macrumors 6502a

    marshallbedsaul

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Maryland
    #6
    I have done these steps and get the results listed

    Connect the device to my laptop via the USB port.
    Open 'Redsn0w". (win_0.9.6b5)
    Select custom ISPW - iPhone4.1_Restore
    Go through 3 step (holding off and home buttons in sequence) process to put device into DFU mode
    Allow redsn0w to complete
    See lots of program lanuguage on the device.
    Opens screen with "pineapple" man
    Goes through...."flashing NOR, Installing bundles, Activating, Flashing baseband (don't interrupt)
    Screen changes to "Apple" logo
    Open Itunes
    Shift "click" restore and choose same custom ISPW as in redsn0w.
    When I do this process...it all seems to work well until the end ("veryfing sotware and the barber poll and then back to restoring firmware show in the progress window of Itunes) and then get the 1015 error message.
    Device goes back to the screen with the USB cable and Itunes logo showing.
     
  7. marshallbedsaul thread starter macrumors 6502a

    marshallbedsaul

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Maryland
    #7
    can anyone hellp me further please?
    I have tried doing the ipad bw
    still nothing
     
  8. labman, Feb 4, 2011
    Last edited: Feb 4, 2011

    labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #8
  9. marshallbedsaul thread starter macrumors 6502a

    marshallbedsaul

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Maryland
    #9
    ok
    I have a usage again! I figured it out after about an hour of heavy reading on several forums.

    Yes I was lazy, but I have answers that may help other people that were in my boat

    What I ended up having to do was go to dev team blog
    and
    1.Download pwnage tool
    2.ran pwnage tool
    3.selected my iphone model (3g
    4.pwnage tool found my firmware for my iphone
    5.pwnage tool suggested download that fw
    6.pwnage tool created a custom isp fw for my 3g
    7.installed the new fw for my 3g and it did the whole install thing usuall.
    8.Pineapple on screen and it worked! no more 1015 error finally worked for me!!!!!!

    SO now
    I see cydia installed, but I dont see my carrier in the service bar, so what do I do to fix this problem?
    I not sure of my next step.
    I plan to use this with t-mobile and a att gophone account.

    Last time I unlocked and jailbroke I could not send pictures with tmobile for soem reason.

    So could somone shed some light on what to do next thank you.
    And the best way to find info is to read I see that now, but i need my phone for later and dont have time thanks again.
     
  10. marshallbedsaul thread starter macrumors 6502a

    marshallbedsaul

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Maryland
    #10
  11. Myzhi macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 15, 2009
    #11
    Yes. You need to install Ultrasnow to unlock the phone.
     

Share This Page