Jailbroke iTouch with QuickPWN - Installer won't show

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by sm., Oct 19, 2008.

  1. sm. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 19, 2008
    #1
    OK, I jailbroke my 2.1 1st gen iPod Touch TWICE with QuickPWN mac, got the iHas Success message and waited ages for the iPod to reboot.

    It works perfectly fine - except there's no Installer or Cydia. I have tried to delete the com.apple.mobile.installation plist, but I can't get into the root folder from DiskAid.

    I'm positive I followed the instructions correctly - it had a white screen while it was being jailbroken, and when it was done, I just left it until it rebooted.

    Does anyone know why this might be happening?

    Thanks in advance.
     
  2. dagored macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #2
  3. sm. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 19, 2008
    #3
    OK, I tried pwnagetool, but kept getting errors when trying to restore the custom firmware. Surprisingly, during all of this, I can still reboot the iPod touch and all my stuff is there. I guess it's unjailbreak-able.
     
  4. asskick3r macrumors regular

    asskick3r

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Location:
    "Somewhere ... In las vegas"
    #4
    Before you jailbroke ... were you on a fresh restore of 2.1?
    That may or may not be your problem.
     
  5. dagored macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #5
    What ak said. Start with a fresh 2.1 then do the pwanage. I have done this to three IPT without a problem.
     
  6. sm. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 19, 2008
    #6
    Just to keep you guys updated, I did what you said and it works perfectly. Thanks so much =)
     

Share This Page