Jailbroke to 3.1.2, now 'no signal'

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by jknight8907, Oct 15, 2009.

  1. jknight8907 macrumors 6502a

    jknight8907

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Location:
    Hudson Valley NY
    #1
    Last night I jailbroke my 3G phone using Pwnage Tool. The phone seems to work great except it can't find a signal. Network says 'Not Available'. How can I fix this?
     
  2. psywzrd macrumors 68030

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #2
    Assuming you are with AT&T and you created your own custom ipsw, make sure that you unchecked the "activate" option in pwnage. If you left that checked, start over and create a new custom ipsw with the activate option unchecked.
     
  3. jknight8907 thread starter macrumors 6502a

    jknight8907

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Location:
    Hudson Valley NY
  4. brookjones macrumors newbie

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #4
  5. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
  6. brookjones macrumors newbie

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #6
    Yes, well I'm beginning to agree with you, scirica... the "carrier logo fixer" described there has been randomly crashing my SpringBoard and causing it to go into "safe mode", so I've uninstalled it via Cydia for now. I'm on Fido in Canada, FWIW.

    So maybe I'll try the "Make it Mine" package and name it after myself instead... or maybe I'll just get used to having no carrier in my menu bar. :p
     

Share This Page