Jailbroke using redsn0w and Cydia has a white icon

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by MattZani, May 7, 2011.

  1. MattZani macrumors 68030

    MattZani

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Location:
    UK
    #1
    Yeah, I know I've made 2 threads but different subjects.

    Completed the jailbreak using Redsn0w, untethered 4.3.3, everything is fine except Cydia has a white icon, works fine (Didn't prompt me to do any updates though, unsure if redsn0w installed a pre-updated version?) just no icon.

    I didn't restore, I just updated, Cydia still has some Repo's from last time installed too.

    Anyone else had this?
     
  2. MBHockey macrumors 68040

    MBHockey

    Joined:
    Oct 4, 2003
    Location:
    New York
    #2
    Yeah it should go away. Install some stuff that you normally would from Cydia and it should return to normal. After i installed SBSettings it went back to normal.
     
  3. MattZani thread starter macrumors 68030

    MattZani

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Location:
    UK
  4. Sine Qua Non macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    #4
    I had the same issue on my 3gs, but Cydia wouldn't work at all. I tried everything (reboot, rejailbreak, clean out cydia files, boot tethered using redsn0w, etc.) to get it working, but it just wouldn't. I was also unable to restore to a custom or stock 4.3.3, even using DFU mode. After hours of fighting with it, I ended up on 4.3.2, which I installed through a DFU mode restore. From there I jailbroke with redsn0w, and everything is fine now.

    I'll be staying away from 4.3.3.
     
  5. Sparky9292 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 1, 2004
    #5
    Ditto here.

    There are some sites that say you should try to boot tethered, but I think that was a fix for an older redsnow
     

Share This Page