iPod touch Jailbroken... but email icon disappeared?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by s0nginmyheart, Nov 2, 2012.

  1. s0nginmyheart macrumors newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Location:
    Chicago & Los Angeles
    #1
    First time jail-break newbie here.

    I have an iPod Touch running iOs 6.0.1 and I ran the redsnow 0.9.15.b3 (windows) last night.

    All seems normal except for the fact that my "email" icon disappeared. How can I retrieve that? Did I do something wrong?
     
  2. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #2
    install sbsettings and respring, see if it comes back
     
  3. s0nginmyheart, Nov 3, 2012
    Last edited: Nov 3, 2012

    s0nginmyheart thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Location:
    Chicago & Los Angeles
    #3
    I installed SBSettings via Cydia and did the respring but still no Mail icon. Any ideas?
     
  4. xchampx13 macrumors regular

    Joined:
    Aug 4, 2012
  5. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #5
    Did you restart with Just Boot after jailbreak?
     
  6. s0nginmyheart thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Location:
    Chicago & Los Angeles
    #6
    Sorry, I went back and installed Sbsettings via Cydia and did the respring and still no icon. And yes, I did the "just boot" after jailbreak. Any ideas?

    Also - There isn't even an option for "Mail" in "Hide Icons" in SBsettings
     
  7. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #7
    My phone icon disappears from time to time trying to drag any other app to my dock where the phone icon would be fixes it every time. try that
     
  8. s0nginmyheart thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Location:
    Chicago & Los Angeles
    #8
    I just tried that and no luck. I've looked through all the settings and the Mail app is nowhere to be found :(
     
  9. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
  10. s0nginmyheart thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Location:
    Chicago & Los Angeles
    #10
    Um... I restored iPod to factory settings and now I am getting a
    "missing keys.plist data for this build" message now... and won't let me continue. Help?
     
  11. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #11
    put it in DFU

    download the correct ipod file and restore with that in iTunes
     
  12. s0nginmyheart thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Location:
    Chicago & Los Angeles
    #12
    After a long morning of Googling, Youtubing, etc. for some help, I finally figured out how to make it work!

    I had to download the iOs 6.0 and load that ISPW when Jailbreaking AND load again when "just boot"ing. I was pulling my hair out trying to figure this one out. The down side is that it looks like I'll have to load this ISPW each time I reboot...

    Goods news: all my factory icons/app (mail/app store/etc) are all in tact!
     
  13. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World

Share This Page