Jailbroken iPhone Broke!

Dima470

macrumors regular
Original poster
Jun 5, 2011
208
0
West Sacramento, CA
Ok. So I have an iPhone 4 AT&T and i recently jailbroke with JailbreakMe 3.0 on 4.3.3. It was running fine untill uI decided to install custom boot animations wish redsnow RC 16. So the proccess went well, perfectly fine untill when it was complete then it rebooted. It was stuck on the apple logo forever. I don't mind restoring from a week old backup but can someone tell me why this happened?
 

CubusX

macrumors 6502
Sep 9, 2009
280
1
Issues

There were issues with the jailbreak inital release. I think some kernal issues on iPhone as well. I'm running 4.28 (iPhone on Verizon) and the update that was released bricked my phone as well.
 
Comment

Dima470

macrumors regular
Original poster
Jun 5, 2011
208
0
West Sacramento, CA
Redsnow Bad?

So i shouldn't use redsnow anymore? Is there another way to get custom boot logos if you jailbreak with JailbreakMe3.0?
 
Comment

Kyotoma

macrumors 68000
Nov 11, 2010
1,996
46
Carnegie and Ontario
So i shouldn't use redsnow anymore? Is there another way to get custom boot logos if you jailbreak with JailbreakMe3.0?
I think it was the bootlogo that was the problem. I've only ever used RedSn0w for jailbreaking and installing Cydia, and it never bricked my phone or my iPad. The worst thing it has ever done was fail while the phone was in DFU mode. All I had to do was restart the program and it finished without any more incidents.
 
Comment

Dima470

macrumors regular
Original poster
Jun 5, 2011
208
0
West Sacramento, CA
I didn't jailbreak just for the boot logo. I used JailbreakMe 3.0 and thought that maybe I could use redsnow to get the custom boot logo. But I didn't think it would cause this...
 
Comment

Interstella5555

macrumors 603
Jun 30, 2008
5,219
4
It it really worth jailbreaking for a lousy boot logo?
If I had an iPad I'd JB in a second, but potentially causing problems and instability with my primary (and only) phone just doesn't seem worth it.
 
Last edited:
Comment

MiRod407

macrumors member
Jul 21, 2010
86
5
Ok. So I have an iPhone 4 AT&T and i recently jailbroke with JailbreakMe 3.0 on 4.3.3. It was running fine untill uI decided to install custom boot animations wish redsnow RC 16. So the proccess went well, perfectly fine untill when it was complete then it rebooted. It was stuck on the apple logo forever. I don't mind restoring from a week old backup but can someone tell me why this happened?
Theres your problem in bold. You ran two jailbreaks on your device. Jailbreak me and redsnow are good jailbreaks but not when you run one over the other. Next time if you want to jailbreak with jailbreakme.com you can, but on Cydia there is a a tweak to add the custom boot logos.
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.