Javascript Problem??

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by sk000, Apr 5, 2014.

  1. sk000, Apr 5, 2014
    Last edited: Apr 5, 2014

    sk000 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 5, 2014
    #1
    Ive got a problem that is starting to drive me mad,and am finding it hard to resolve.
    All of a sudden,online video streaming sites have stopped working, the Video is just not there and blank.(Although Youtube works fine) Also some click buttons on websites have stopped working to, when im trying to login to one email account it states "Enable javascript to login" But Javascript is enabled, ive checked. I have this problem in all browsers Safari,Fixfox,Crome. Im running OSX 10.8.5, Ive researched alot but am unable to find a fix.
    Anyone got any ideas??

    thanks
     
  2. ad0mas macrumors newbie

    Joined:
    Feb 19, 2014
    #2
    Hi, sorry for a really dull reply but did you try going to apple logo->software update and updating java? It worked on an iMac once for me.
     
  3. sk000 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 5, 2014
  4. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #4
    Does it also happen in another, even temporarily created, user account?

    To edit your thread title to a descriptive one, to get a knowledgable audience and help making the thread easier to find for people looking for the same information, just click on the [​IMG] button on the bottom right of your original post and then click the [​IMG] button below your message.
     
  5. sk000 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 5, 2014

Share This Page