jb ip4s taking longer than usual to get network

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by lostboyz, Jan 24, 2012.

  1. lostboyz macrumors member

    lostboyz

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Location:
    Singapore
    #1
    can anyone of you try restarting ur jb 4s?

    mine take 15-20secs to get network.. it will search for network, then no service then 2 secs later display network

    want to check anyone got this minor bug? or its just me?
     
  2. la79 macrumors regular

    la79

    Joined:
    Dec 27, 2011
    #2
    It's happening to me also. I've noticed. It will say "Searching..." for quite a bit of time and then finally connect to the network.

    However I still notice that I can search the web and download content even when it says "Searching..." Must be just a visual thing?
     
  3. naixed macrumors member

    Joined:
    Jan 15, 2012
  4. lostboyz thread starter macrumors member

    lostboyz

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Location:
    Singapore
  5. boshii macrumors 68040

    boshii

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
  6. la79 macrumors regular

    la79

    Joined:
    Dec 27, 2011
    #6
    Have you modified your carrier.bundle? Could be effecting it also.
     
  7. chrisvee macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Location:
    Winnipeg, Canada
    #7
    Yeah, I also see 'Searching..' more often than before the jailbreak. No big deal though.
     
  8. outz macrumors 6502

    Joined:
    Jul 17, 2007
  9. lostboyz, Jan 25, 2012
    Last edited: Jan 25, 2012

    lostboyz thread starter macrumors member

    lostboyz

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Location:
    Singapore
    #9
    I didnt mod my carrier bundle. i didnt install alot of things.

    1. folder enhancer
    2. 3G unrestrictor
    3. Activator
    4. Remove BG
    5. Mxtube

    NOTE: I remove 3G unrestrictor and it works fine, getting signal like normal. Guess that is the reason causing it.
     
  10. outz macrumors 6502

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #10
    i have:

    folder enhancer
    mywi
    scheduler

    but noticed the delay after the original fresh install -> jailbreak
     

Share This Page