Just bought Time Capsule- NOT VRY HAPPY!

Discussion in 'Mac Accessories' started by TommyLee, Dec 11, 2008.

  1. TommyLee macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
    #1
    i spent $500 on this crap it keeps crashing my machine. not to mention Apple charged me $45 in shipping and i didn't even get any :apple: stickers! :mad:

    I've done this like 5 times. I'll run the Airport utility and the whole computer (mouse cursor and all) freezez. So then I restart and reset the PPrma, run disk utility and it does it again.

    I've got a PB g4 17-in 1.5 Ghz.
    Running Leopard (all software updated)
    permissions repaired.



    SCREW YOU STEVE, I WANTA MY STICKERS!!! :mad::mad::mad:
     
  2. VaatiKaiba macrumors 6502

    Joined:
    Jun 12, 2008
    #2
    I had a similar problem - I found that if you close all other apps, and just run Airport Utility and give it a few minutes to itself, it'll start working fine. In my case, it was checking for updates (don't know why it kept crashing though). Once it's done this once, you can turn it off in Preferences.

    Hope this helps!
     
  3. TommyLee thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
    #3
    ok, it's gotten worse... significantly worse...
     

    Attached Files:

  4. Solemony macrumors 6502

    Solemony

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Location:
    Wonderland
    #4
    I suggest you return that..It could be faulty..
     
  5. DoFoT9 macrumors P6

    DoFoT9

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Location:
    Singapore
    #5
    could be?? it is!!! hahaha

    OP just take it back.. i think apple only gives out stickers with computers.
     
  6. stomer macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Location:
    Leeds, UK
    #6
    Firstly, I'll send you some stickers if you're that bothered about them! :)

    Have you tried running the Aiport Utility without the time capsule plugged in, then check for software/firmware updates.
     
  7. MacBoobsPro macrumors 603

    MacBoobsPro

    Joined:
    Jan 10, 2006
    #7
    If I remember it says to install the airport utility thing before plugging in the TimeCapsule. Maybe you plugged it in first?

    Either way it looks bad. I would take it back.
     

Share This Page