just got a "MonsterMac"

Discussion in 'iMac' started by xpipe, Dec 8, 2010.

  1. xpipe macrumors regular

    Joined:
    Jul 1, 2008
    #1
    27", i7, SSD + 2TB HDD

    no apparent pixel issues
    doesn't seem yellow
    very faint whine from one click below max down to about 5 clicks above minimum. I have to put my head next to the computer at a certain angle to hear it. I think that if I hadn't known to look for it, I wouldn't have even noticed.
    Hitachi 2TB HDD, no noise to speak of

    I have a box with 16 GB of Samsung RAM from OWC ready to be installed. I suppose I should run the factory configuration for a while just to make sure everything works, but it's hard to wait.


    I was a little nervous waiting for the computer to arrive, given the various issues reported here. But so far...seems awesome!


    Exactly one week from order to delivery.
    Assembled in USA: That was a nice surprise; I didn't know they made them here.
     
  2. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #2
    Congrats!
    Awesome new computer for the holidays!

    Enjoy!
     
  3. threeputt macrumors member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Location:
    Ontario, Canada
    #3
    Well done, if you can wait, I would give it a couple of days before you install the new RAM.
     
  4. biggd macrumors 6502

    biggd

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Location:
    Calgary
  5. GaresTaylan macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 11, 2009
    #5
    x2
     

Share This Page