Just JB'd 3GS to 3.1... Problem... Not showing network on status bar (AT&T)

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Kuddles, Oct 11, 2009.

  1. Kuddles macrumors member

    Joined:
    Sep 1, 2009
    #1
    Looking for some help here..


    Just took the plunge and updated to 3.1 and JB'd with quickpwn. Everything seems to be fine; I also installed the new carrier update. (AT&T 5.6) Problems:


    -When going to settings>about>network, It's showing 'Not Available'

    -Also, it doesn't say "AT&T" on the status bar (between your signal icon & WIFI Signal icon)

    -Also, MMS doesn't appear to exist anymore. There is no camera icon next to the text box in messages.





    This is a normal activated phone through AT&T. Even with the network saying "Not Available", I'm still able to use data and make phone calls.




    Any help would be appreciated.
     
  2. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #2
    This is normal for the 3.1 jailbreak. Everyone's phone is like this.
     
  3. Kuddles thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 1, 2009
    #3
    Serious? :)
     
  4. SpaceKitty macrumors 68040

    SpaceKitty

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Location:
    Fort Collins Colorado
    #4
    Serious.
     
  5. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #5
    Serious. :cool:
     
  6. SpaceKitty macrumors 68040

    SpaceKitty

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Location:
    Fort Collins Colorado
    #6
    Wow, this is serious. :D
     
  7. oftheheavens macrumors 68000

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Location:
    cherry point
    #7
    very serious. So serious in fact that there is like 10 threads about it, and most are many pages long. Someone should look into a fix....o wait there is one, also a many page thread on the first page..
     
  8. pixelated macrumors 6502a

    pixelated

    Joined:
    Oct 21, 2008
    #8
    did my 3.1 3GS yesterday... and even with loads of JB'ed apps, absolutly no problems so far, not even a crash :-0
     
  9. Gix1k macrumors 68030

    Gix1k

    Joined:
    Jun 16, 2008
    #9
    Serious. Get MIM............fixed
     

Share This Page