Keep getting these White Blank apps [Pics inside]

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by RonHC, Aug 3, 2010.

  1. RonHC macrumors 6502a

    RonHC

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #1
    I keep getting these annyoing apps that wont open.
    I can't manually delete them and the only way to get rid of them is to restart the iPhone 4

    Any help??
    I think its SBSettings
     

    Attached Files:

  2. hiitsmikee macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #2
    if you have winterboard, did you try putting summerboard on? happend to my friend maybe it will work for you
     
  3. NoStopN macrumors 6502

    NoStopN

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Location:
    Murfreesboro, TN
    #3
    What's funny is I don't have an icon for SBSettings. Perhaps yours didn't download properly?
     
  4. smacman macrumors 6502

    Joined:
    Feb 7, 2006
    #4
    Are you by any chance using the dock function in SBsettings?
     
  5. sparrky macrumors 6502a

    sparrky

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Location:
    California
    #5
    Same thing happened to me. I got nervous when I saw "TrustMe" lol. They vanished after a respring.
     
  6. Hieu macrumors member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    #6
    Ooo It keeps happening to me to. If you go into that SBsettings icon, there's a button on top that says "Fix blanks."
     
  7. NoStopN macrumors 6502

    NoStopN

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Location:
    Murfreesboro, TN
    #7
    Does "dock app" do this to the apps? I've been wondering what it is supposed to do.
     
  8. RonHC thread starter macrumors 6502a

    RonHC

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #8
    Yea i tried that the first time and it keeps coming back
    Yes i am, could that be the problem??
     
  9. narimonk macrumors regular

    narimonk

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Location:
    Sacramento, CA
    #9
    This isn't an explanation as to the problem, but the fix is just a matter of a re-spring.

    ----------------
    Now playing: Eminem - Seduction
    via FoxyTunes
     
  10. smacman macrumors 6502

    Joined:
    Feb 7, 2006
    #10
    Still testing but since I stopped using the SBsettings dock, I have not had the problem reappear. I have now just put my jailbroken apps in a folder on Pg2.

    EDIT: Still happens even when not using dock function.. :(
     
  11. dieburnbot macrumors 6502a

    dieburnbot

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Location:
    CA
    #11
    It only happens on my phone when I am using poof and upgrade an app from the app store. I don't think it's the sbs dock because I get it on my iPad very occasionally too and I don't use the dock on it.
     
  12. uanuglyfool macrumors regular

    uanuglyfool

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Location:
    The Moon, CA
    #12
    I got the same problem when I synced over some apps.
     
  13. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #13
    This is a known issue with libhide. While we wait for a fix, just do a respring when it happens.
     
  14. deuce1794 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 25, 2010
    #14
    When I first did the jailbreak my Cydia App was blank like this, after an hour or two it corrected itself and hasn't happened again.
     
  15. AppFaction macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2010
  16. gosabres1984 macrumors regular

    Joined:
    May 9, 2010
    Location:
    Charlotte, NC
    #16
    This happened to me tonight, when I saw trustme I thought I had some virus!

    What the hell is this????
     
  17. doctapeppa macrumors 6502

    Joined:
    Jun 15, 2008
    #17
    see post #13
     

Share This Page