Kernel Panic running Transmission 0.95

Discussion in 'MacBook Pro' started by Mydel, Dec 5, 2007.

  1. Mydel macrumors 6502a

    Mydel

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Location:
    Sometimes here mostly there
    #1
    I downloaded new version of Transmission today and Im getting kernel Panic with log pointing to Arport Card driver. It happens only with transmission running. Im on 10.5.1 and MBP 2.4. Anybody having this issue??
     
  2. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #2
    sounds a bit like what SamIchi is experiencing in this thread thread
     
  3. Mydel thread starter macrumors 6502a

    Mydel

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Location:
    Sometimes here mostly there
    #3
    Yeah Im not having any troubles while on wire. Just wireless. And my log is almost the same like his. The same drivers. But it never happened before. Thats twice in 45 minutes and never had it neither on 10.4.10 nor 10.5. It starting to happen now with transmission. I havent realized that Transmission access airport drivers.
     
  4. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #4
    Transmission accesses the internet which if you are on the wireless network uses the wireless drivers. As to why it only happens with Transmission or Azureus as in the other thread, I hypothesised that it is not the cause of the kernel panic but is exacerbating the problem due to the increased bandwidth usage.It seems as if apple messed something up with the drivers when changing from Tiger to Leopard.
     

Share This Page