Keychain Not Working

Discussion in 'iOS 8' started by langscinema, Jul 24, 2014.

  1. langscinema macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2014
    #1
    Anyone else having the same issue where Keychain does not remember user name / passwords?
    If i go into a site where the user / pw is already there and it will me to fill in password but if i go to login with different user / pw it doesn't fill in anything
    I've now noticed this with most if not all of the betas to date
     
  2. DavidBlack macrumors 6502a

    DavidBlack

    Joined:
    Jan 27, 2013
    Location:
    Somewhere In Apple's HQ ;)
    #2
    You have to turn on auto fill in Safari.
     

    Attached Files:

  3. VSMacOne macrumors 601

    VSMacOne

    Joined:
    Oct 18, 2008
    #3
    Mine is doing the same thing. All of the preferences in Safari mentioned above are enabled.
     
  4. langscinema thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2014
    #4
    yeah i don't think its as simple as turn on, looks like its a bug, just can't believe more people haven't brought it to light so maybe very limited
     
  5. stoney05 macrumors regular

    Joined:
    Sep 26, 2011
    #5
    Go into the iCloud control panel and make sure it isn't pending still.
     
  6. SanFran95 macrumors member

    SanFran95

    Joined:
    Jul 18, 2014
    #6
  7. langscinema thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2014
    #7
    yea I agree with you.......on iOS 7 it was never an issue but hasn't worked properly starting with iOS 8 B1-B4
    hopefully it'll be solved soon
     
  8. revolutser macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2014
    #8
    Same Problem here. Hope there is a fix soon, because as an administrator i have multiple Accounts on some pages and cant remember all of the passwords.
     
  9. gpspad macrumors 6502

    Joined:
    Feb 4, 2014
    #9
    In the course of the day use a lot of different wifi locations. All my devices synched just fine, dint have to enter one new password,
     
  10. bbfc macrumors 68030

    bbfc

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Location:
    Newcastle, England.
    #10
    It may not automatically populate the login boxes anymore, but the autofill option is still there when you click in the username box for example.

    I noticed though on some sites it will still populate the boxes, and some won't.
     

Share This Page