Kik broken on iOS 9.3 PB2?

Discussion in 'iOS 9' started by vertsix, Jan 27, 2016.

  1. vertsix, Jan 27, 2016
    Last edited: Jan 28, 2016

    vertsix macrumors 65816

    vertsix

    Joined:
    Aug 12, 2015
    #1
    I am unable to refresh chats or log into Kik within the iOS Kik app on iOS 9.3 PB2.

    Just want to make sure if this is related to the beta software of it's an issue related to something else.

    EDIT: It is related to iOS 9.3 PB.

    EDIT 2: It is T-Mobile only in the US.
     
  2. stulaw11 Suspended

    Joined:
    Jan 25, 2012
    #2
    unrelated. Works fine on dev beta 2 which is the same build.
     
  3. vertsix thread starter macrumors 65816

    vertsix

    Joined:
    Aug 12, 2015
    #3
    Thanks for the feedback, but I keep trying to log in and it doesn't even go through.

    This started happening after I upgraded to 9.3 PB2. I think I'll wait for more responses.
     
  4. darkkknighttt930 macrumors member

    darkkknighttt930

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Location:
    Long Island, Ny
    #4
    Yes iOS 9.3 beta 2 kills Kik over cellular data. If you connect to wifi it will work. :/
    This is the third app that iOS 9.3 beta 2 kills, the second app is Snapchat texting over cellular data and third is Night Owl DVR when used over data. All the apps function fine over wifi so there must have been a change in cellular from iOS 9.3 beta 1 and iOS 9.3 beta 2.
     
  5. vertsix, Jan 27, 2016
    Last edited: Jan 27, 2016

    vertsix thread starter macrumors 65816

    vertsix

    Joined:
    Aug 12, 2015
    #5
    Yes, I think this is what happened. Thanks for the reply

    It was working fine on PB1 though.
     
  6. stulaw11 Suspended

    Joined:
    Jan 25, 2012
    #6
    idk mine works fine over LTE and WIFI on Dev beta 2....
     
  7. vertsix thread starter macrumors 65816

    vertsix

    Joined:
    Aug 12, 2015
    #7
    Mine works fine only on Wi-Fi.
     
  8. darkkknighttt930 macrumors member

    darkkknighttt930

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Location:
    Long Island, Ny
    #8
  9. vertsix thread starter macrumors 65816

    vertsix

    Joined:
    Aug 12, 2015
    #9
  10. darkkknighttt930 macrumors member

    darkkknighttt930

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Location:
    Long Island, Ny
    #10
    Thanks! I wish I could revert back to the previous carrier update, then this beta would be fine for me.
     
  11. jfiggy77 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 15, 2015
    #11
    I'm on T-Mobile. I have a few programs that won't run on LTE anymore since installing the latest beta including but not just limited to Kik. One of them is JumiCam which I use to look in on my dogs during the day. Has worked fine on LTE all the years I've been using it but not anymore. I have an IPad Air 2 on AT&T and everything is working fine on LTE so it's definitely an issue only affecting T-Mobile. I followed the link to the Reddit post and it's only affecting people on T-Mobile. I wonder if we'll have to wait until the next beta is released or if there will be a way to fix this issue before then.
     
  12. Prozak0820 macrumors 6502

    Prozak0820

    Joined:
    May 14, 2015
    Location:
    Stuttgart, Germany
    #12
    I'm on 9.3 PB2 and I also have T-Mobile but my kik works fine. I haven't had a problem with any of the two 9.3 betas.
     
  13. darkkknighttt930 macrumors member

    darkkknighttt930

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Location:
    Long Island, Ny
    #13
    It works fine with wifi off?
     
  14. Prozak0820 macrumors 6502

    Prozak0820

    Joined:
    May 14, 2015
    Location:
    Stuttgart, Germany
    #14
    Yea. I
    don't usually have wifi so I'm constantly on cell. And yea it works fine off of wifi.
     
  15. jfiggy77 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 15, 2015
    #15
    I believe it's only a T-Mobile US issue. Other T-Mobile users in other countries may not be having the issue.


     
  16. Prozak0820 macrumors 6502

    Prozak0820

    Joined:
    May 14, 2015
    Location:
    Stuttgart, Germany
    #16
    Yea that could be it. I have German T-Mobile.
     

Share This Page