Kismac v0.3.3 doesn't scan

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by mamuq, Feb 8, 2014.

  1. mamuq macrumors newbie

    Joined:
    Feb 8, 2014
    #1
    Just installed Kismac and did my settings. When i press the scan button it scans but it doesn't list any networks. What could be the problem ?
     
  2. ajm200500 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 31, 2013
    #2
    having the same stupid problem

    I got it to scan ONE time out of probably a hundred or so. That time though, it did not get ANY packets of ANY kind, which really pissed me off. I was wondering though, have you found any fix for these incredibly frustrating problems? Any help would be *GREATLY* appreciated!

    Thank You very much!
     
  3. Jethryn Freyman macrumors 68020

    Jethryn Freyman

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Location:
    Australia
    #3
    There's a KisMac2 0.3.4 lying around, I think from 2013, with a bit of an updated interface but not a new backend. I've found it unstable and stops scanning after a while.

    Neither KisMac 0.3.3 nor KisMac 0.3.4 works with a USB ALFA AWUS036H card, clicking "Scan" does nothing, trying to adjust settings on KisMac2 crashes, and I'm running 10.10.
     
  4. SlCKB0Y macrumors 68040

    SlCKB0Y

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Location:
    Sydney, Australia
    #4
    What driver are you using? I thought that driver was only 32bit?
     
  5. grahamperrin macrumors 601

    grahamperrin

    Joined:
    Jun 8, 2007
    #5
    IGRSoft/KisMac2 on GitHub.

    There's another alternative to KisMAC but at the moment I can't recall its name.

    (Jethryn Freyman, your signature appears outdated.)
     

Share This Page