KOTOR for x3100

Discussion in 'Mac and PC Games' started by MacUniversity, Aug 7, 2011.

  1. MacUniversity macrumors newbie

    Joined:
    Aug 9, 2008
    #1
    I have a white 2008 intel macbook with 4gb ram, 2.4 Ghz and a x3100 graphics chip. I wanted to buy it on the mac again because I saw it in the App store. However, I saw in the system requirements that it clearly doesn't support integrated chips could anyone tell me whether the game will still work on an x3100. Thanks

    P.S. I am also running OS Lion
     
  2. doh123 macrumors 65816

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #2
    doubtfully since they won't support it... but I don't have a x3100 to test with.
     
  3. Madd the Sane macrumors 6502a

    Madd the Sane

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Location:
    Utah
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8C148 Safari/6533.18.5)

    I did play some KOTOR on my GMA 950 awhile back. I haven't got the App Store version installed, so I can't comment on that.
     
  4. Ace134blue macrumors 6502a

    Ace134blue

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #4
    It should work, i played with a GMA 950 back in 2007
     

Share This Page