KVM requires me to power on both computers.

Discussion in 'Mac Accessories' started by a350, Nov 11, 2009.

  1. a350 macrumors regular

    Joined:
    Jul 8, 2009
    #1
    I am using a KVM switch (TRENDnet TK-207) to share my apple keyboard and mouse between my Mac Pro (early 2009) and my mac mini (intel) .
    Everything works pretty much normal as far as mouse functions and keyboard functions, I can switch between the two normally.

    The problem comes when both computers are powered off and I go to power on the Mac Pro, the KVM just blinks until I turn on the mac mini, then it will let me use the mouse and keyboard on the mac pro.
    I can shut down the mac mini and the KVM will continue to work normally until I power off the mac pro.
    I can put the mac pro to sleep and it will awake and the KVM will work normally.

    What should I be doing to find the problem?
     
  2. DannySmurf macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 7, 2005
    #2
    Which computer are you leaving the KVM set to when you shut everything down?
     
  3. a350 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 8, 2009
    #3
    The mac pro.
    When I get a chance I am going to try to see if I can power the mac mini with the mac pro off and see what results I get.

    I have switched the ports on the KVM but same issue.
     
  4. a350 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 8, 2009
    #4
    Same thing occurs when I start the mac mini without the mac pro on, I have to turn on the mac pro before the mouse and keyboard will work.
     

Share This Page