iPhone Latest version (8.1.6) of biteSMS...

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by JrFreak, Mar 5, 2014.

  1. JrFreak macrumors 6502a

    JrFreak

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #1
    Since upgrating to 8.1.6 quick reply boxes do not show when the phone is dimmed. I do get a text sound tho. When I hit the home button or unlock button I see the quick reply button for a split second but then id disappears. I have to unlock the phone and open the app to reply.

    Anyone else having this issue?
     
  2. shenan1982 macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #2
    I updated last night and haven't had the issue. Not sure why it'd do it for you and not me. Have you gone in and run through the settings? Sometimes when BiteSMS updates the betas, old settings are automatically changed or lost, so I have to re-set them. Maybe?
     
  3. crazyn macrumors newbie

    Joined:
    Jun 11, 2013
    #3
    how did you guys got the update? Cydia still shows 8.0
     
  4. co.ag.2005 macrumors 65816

    co.ag.2005

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    Fort Worth, TX
    #4
  5. kalirob99 macrumors 68000

    kalirob99

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Location:
    California
    #5
    You might get more help from their beta forum topic.
     
  6. shenan1982 macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #6
    How many times are you going to open new threads on this same topic on MR? I replied to you earlier saying I have the same setup and don't experience the issue you're experiencing, so must be a conflict with another tweak you have installed or a missed setting.
     
  7. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #7
    Everything runs fine on my i5 with the latest bitesms beta.
    Most likely like said above its something else conflicting.
    You will get more detailed info at the bitesms official forum instead.
    http://forums.bitesms.com/forums/6/topics/7105
     
  8. JrFreak thread starter macrumors 6502a

    JrFreak

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #8
    As many as it takes...
     
  9. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #9
    I got bad news for you.
    Posting multiple threads with the same topic is against forum rules, but keep doing it so you can find out how many it will take to get the boot...
     
  10. nwmtnbiker macrumors 68000

    nwmtnbiker

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Location:
    Fidalgo Island
    #10
    Uninstall bitesms and reboot, open iFile and go to var/mobile/library/preferences and delete com.bitesms.plist then reboot and reinstall bitesms. Does that fix your problem?
     
  11. fark macrumors regular

    Joined:
    Aug 13, 2013
    #11
    As long as he doesn't duplicate a thread in the News area, the mods seldom take action, even if his multiple threads are reported.
     
  12. shenan1982 macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #12
    Wow, what a great member of the community. Really makes me want to help you ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
     
  13. eyoungren macrumors P6

    eyoungren

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Phoenix • 85037
    #13
    Yeah, asking for help is one thing. Expecting and demanding tech support from a community forum about a third party software issue that no one has anything to do with is another.
     
  14. Ann P macrumors 68020

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Location:
    California
    #14
    Does anyone know how to disable the status bar alert icon on locked mode?
     
  15. JrFreak thread starter macrumors 6502a

    JrFreak

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #15
    Thanks for the advice
     
  16. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #16
    It's all or nothing by default. You can kill it in the More Stuff section of settings. There are a couple status bar tweaks. Not sure if you can specify between locked and unlocked but maybe one of those can disable it on the lock screen. Maybe Flex too. Not 100% sure though. I've only seen the ability to disable stock icons on the lock screen using flex.

    Worst case you'll just have to disable the icon everywhere in settings.
     

Share This Page