Leopard and my G5

Discussion in 'macOS' started by elfindelostiemp, Nov 26, 2007.

  1. elfindelostiemp macrumors newbie

    Joined:
    Nov 24, 2007
    #1
    I have this old iMac and I was wondering:rolleyes: if is it possible to instal leopard having this specs

    iMac PowerPC G5 (no built-in iSight)
    1.8 GHz
    256 MB DDR:(
    I know its memory requirements are higher, do I have any chance?
    should I keep tiger?
    Dennis
     
  2. hardhatmac macrumors regular

    hardhatmac

    Joined:
    Jun 13, 2006
    Location:
    Utah
    #2
  3. Flyyvon macrumors member

    Joined:
    May 20, 2007
    Location:
    Quebec, Canada
    #3
    You should listen to hardhatmac....He's a very smart man......

    Yvon.
     
  4. iVoid macrumors 65816

    Joined:
    Jan 9, 2007
    #4
    You need more memory. I wouldn't even run Tiger on 256. Leopard would crawl on 256.
     
  5. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #5
    I have a 1.9 GHz iMac G5 with a built-in iSight. Tried installing Leopard on it. It ran, but more slowly than I would have liked... that Mac only has 512 MB of RAM in it. I would very much like to upgrade its RAM to 2.5 GB (the maximum it will take) sometime in the future... I ended up downgrading it to Tiger.:(
     

Share This Page