Leopard desktop background changer

Discussion in 'macOS' started by Cdmphoenix, Feb 17, 2008.

  1. Cdmphoenix macrumors newbie

    Joined:
    Feb 5, 2008
    #1
    I use the desktop background in leopard and the bar at the top of the page has a visual glitch, especially if it is set to change every 5 seconds. It may be because of my vram i don't know I only have 32 mb... any ideas
    its just a little annoying. I have 10.5.2 and the graphics update too.
     
  2. Ugg macrumors 68000

    Ugg

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Location:
    Penryn
  3. Cdmphoenix thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 5, 2008
  4. Ugg macrumors 68000

    Ugg

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Location:
    Penryn
    #4
    I just tried it out on my C2D Mac Mini 1.83 and didn't have any problems even when the pix I chose were over 5 mgb apiece.
     
  5. Cdmphoenix thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 5, 2008
    #5
    My roommate thinks its VRAM as well so thats probably it, thanks for checking.
     

Share This Page