Leopard Glitch Screenshots

Discussion in 'macOS' started by ghking, Feb 21, 2008.

  1. ghking macrumors regular

    ghking

    Joined:
    Jul 21, 2007
    #1
    i thought this would be funny if people posted screenshots of glitches. I have two so far.

    [​IMG]



    [​IMG]
     
  2. dpaanlka macrumors 601

    dpaanlka

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Location:
    Illinois
    #2
    I've seen the second but not the first. I've seen no other glitches besides that one, and I haven't seen it since 10.5.2.
     
  3. Peace macrumors Core

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #3
    You really should update your sig. It appears that you're running Leopard on an old iMac.
     
  4. wayland1985 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 16, 2008
    #4
    I caught the second one once. It quickly fixed itself when I chose a completely different window
     
  5. ghking thread starter macrumors regular

    ghking

    Joined:
    Jul 21, 2007
    #5
    thats true but i really cant afford anything more. oh well.
     
  6. Peace macrumors Core

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #6

    That's probably why you have those problems. Here's the minimum specs for Leopard :

    Minimum System Requirements

    • Mac computer with an Intel, PowerPC G5, or PowerPC G4 (867MHz or faster) processor
    • 512MB of physical RAM
    • DVD drive for installation

    I don't even see how you're running Leopard.
     
  7. Aperture macrumors 68000

    Aperture

    Joined:
    Mar 19, 2006
    Location:
    PA
    #7
    & I thought the transparent menu bar auto disables itself if your graphics card can't handle it?
     
  8. Shotgun OS macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Location:
    Ohio
    #8
    I've seen both of those before, but under Tiger and not Leopard.
     
  9. ghking thread starter macrumors regular

    ghking

    Joined:
    Jul 21, 2007
    #9
    wait what? i have all the requirements
    It is like the last eMac Apple made

    [​IMG]
     
  10. Aperture macrumors 68000

    Aperture

    Joined:
    Mar 19, 2006
    Location:
    PA
    #10
    Got ya, we were referring to the iMac G3 (not eMac) in your signature.
     
  11. ghking thread starter macrumors regular

    ghking

    Joined:
    Jul 21, 2007
    #11
    oh right
    that ones really old i should probably take it off. Thats running Tiger.
     
  12. ghking thread starter macrumors regular

    ghking

    Joined:
    Jul 21, 2007

Share This Page