Leopard on CoreDuo Macbook

Discussion in 'MacBook Pro' started by iJawn108, Nov 16, 2007.

  1. iJawn108 macrumors 65816

    iJawn108

    Joined:
    Apr 15, 2006
    #1
    I read bench marks online and what not and leopard comes in a slightly bit lower on the core duo machines then Tiger...

    Basically I'm not planning on upgrading just this moment (I have to pick up a new HD I'm running out of room) but does leopard on the first rem MacBooks have "The Snappy" ?


    Thank you I hope this isn't a repeat.
     
  2. notsofatjames macrumors 6502a

    notsofatjames

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Location:
    Wales, UK
    #2
    This is probably a repeat, but it runs just fine on my 1st gen coreduo macbook. Just make sure youve got sufficient ram. Ive got a gig and a half, but it would probs run on 1gb 'snappily'
     
  3. iJawn108 thread starter macrumors 65816

    iJawn108

    Joined:
    Apr 15, 2006
    #3
    Thank you very much. :D
     
  4. DarthBowie macrumors member

    Joined:
    Aug 11, 2006
  5. GfulDedFan macrumors 65816

    GfulDedFan

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Location:
    Indiana

Share This Page