Leopard on iMac G5 original?

Discussion in 'macOS' started by Grampa Joe, Apr 10, 2007.

  1. Grampa Joe macrumors member

    Joined:
    Nov 11, 2006
    #1
    So whadaya think? Will I be able to install all the Leopard goodies on my iMac G5 Power PC, 1.8 Gig?
     
  2. psycoswimmer macrumors 65816

    psycoswimmer

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    USA
  3. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #4
    I think it will work on anything way down to G4 level!
     
  4. psycoswimmer macrumors 65816

    psycoswimmer

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    USA
    #5
    Really, it should run on anything that can run Mac OS X. Each Apple OS increment usually runs faster, not slower (unlike Windows).
     
  5. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #6
    :eek: But what about my old sawtooth choking on Tiger? Thats something else...
     

Share This Page