Leopard to Leopard Migration

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by jeffgtr, Jun 25, 2008.

  1. jeffgtr macrumors regular

    Joined:
    May 9, 2005
    #1
    I've taken the plunge and replacing my Power Mac Dual G5 2.0 with a refurb Mac Pro (the happy happy joy joy part of this is that I can permanently remove my windows box and use parallels).
    I know I'll need to do a clean install of the Adobe CS3 Suite, Office, Cubase and most likely all of my other apps. Is there a graceful way of moving over mail settings, bookmarks, passwords, user settings, itunes music and so on? I would appreciate any pointers and pitfall warnings you can give me. I Googled this and found lots of Tiger to Leopard advice but little Leopard to Leopard.
     
  2. CrzyCanuck72 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 10, 2003
  3. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #3
    If you're running the latest version of Leopard you could just clone it over to the new Mac Pro. ;)

    Make sure the Mac Pro isn't DOA first though.
     
  4. jeffgtr thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 9, 2005
    #4
    Thought about cloning using Super Duper but I'm thinking there would be issues since I'm moving from a PPC to Intel processor.
     
  5. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #5
    There are no issues since Leopard installs both binaries.
     

Share This Page