Leopards Expose...

Discussion in 'macOS' started by opierzon, Jul 18, 2007.

  1. opierzon macrumors newbie

    Joined:
    Jul 18, 2007
    #1
    When I was watching WWDC '07 Kenote
    I found that Expose is an app in new release of Mac OS X.
    It is visible when SJ is showing Stacks in slow motion.
    I don't know what kind of process was it earlier (System Events run it???) but I'm quite sure it wasn't an app.

    Launching Expose has few results so it can not launch
    one process. It can not launch all of them either.
    It has no sense for me.

    What do you think about it?
     
  2. dmw007 macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
    #2
    Hmm, I did not notice this- but I guess I was not paying enough attention. :eek: :)
     
  3. Killyp macrumors 68040

    Killyp

    Joined:
    Jun 14, 2006
  4. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #4
    You weren't paying attention. IIRC it was even in the original WWDC 06 Leopard preview.

    I don't see how this would be useful apart from an obvious sign to switchers that there is this functionality.

    Or perhaps it is there as part of the development/debug process and it will go back to a hidden one on final release.
     
  5. opierzon thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 18, 2007
    #5
    That will explain everything.
    We will see...

    Thanks!
    Now I will now:)
     
  6. iMeowbot macrumors G3

    iMeowbot

    Joined:
    Aug 30, 2003
    #6
    I'm sure it's been reported somewhere that this is a baby app that calls the existing stuff. Regardless of the implementation details, having things like this with icons could be nice when keyboard and hot corner access aren't ideal (accessibility aids, launchers, touch controls come to mind).
     

Share This Page