Lightroom 4 import issues

Discussion in 'Digital Photography' started by Sairo, Jul 9, 2012.

  1. Sairo macrumors regular

    Sairo

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Location:
    The Netherlands, Almere
    #1
    Hey guys hope someone can help me out.
    I was importing and exporting my recently shot images to LR and ran into a problem.
    The import sequence worked flawless, but exporting was being a pain.
    I setup my LR (import and export) so it renames the photo's and then continue them in a sequence.
    But when I finally tried to export (I exported a previous folder from pictures I modified on my MBP by Aperture 3) from my current catalog it started to bug me about duplicating files.
    My current count is at 8 and I want it to auto continue at 9-10-11-etc.. but NO instead of doing that it wants to begin a sequince 01-1, 01-2, etc.
    Anybody can help me figure out what I did wrong?

    [​IMG]
     
  2. Laird Knox macrumors 68000

    Joined:
    Jun 18, 2010
    #2
    To the right of your hi-lighted filename is a box for entering the number you want it to start with.
     
  3. Sairo thread starter macrumors regular

    Sairo

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Location:
    The Netherlands, Almere
    #3
    Isn't it supposed to pick up where it left off?
    I have 1 general folder for exports which means that everytime I want to export I have to locate where I left off?
     
  4. Kebabselector macrumors 68030

    Kebabselector

    Joined:
    May 25, 2007
    Location:
    Birmingham, UK
    #4
    That's my experience over the last 4 years.
     
  5. Sairo thread starter macrumors regular

    Sairo

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Location:
    The Netherlands, Almere
    #5
    Thats not cool Adobe.
    I really tought that it would be smart enough to auto continue the sequence.
    Well thats sorted out.
    Thanks b
     

Share This Page