Lightroom users: Does Activity Monitor show 64-bit?

Discussion in 'Digital Photography' started by Zerozal, Sep 7, 2009.

  1. Zerozal macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Location:
    PA
    #1
    I'm not sure if this is normal or not, but Activity Monitor is not showing Lightroom as a 64-bit process. If you are running Lightroom, could you check if this holds true for your system as well?

    The first screenshot is Activity Monitor when booted normally. Lightroom is about 1/3 of the way down the list.

    The second screenshot is booted into the 64-bit kernel. Lightroom works fine, but still doesn't show as 64-bit.

    What gives?
     

    Attached Files:

  2. sananda macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
    #2
    Same here. But I'm on 1.4.
     
  3. davegregory macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Location:
    Burlington, Ontario
    #3
    Mine also does not say 64-bit, but I don't think it really makes a difference anyway.
     
  4. electroshock macrumors 6502a

    electroshock

    Joined:
    Sep 7, 2009
    #4
    I'm running Lightroom 2.4 on Snow Leopard with a 32-bit kernel loaded. Activity Monitor shows LR as being Intel (64-bit).

    Assuming you have LR v2, do a Get Info and make sure 'Open in 32-bit mode' is NOT enabled.
     
  5. Zerozal thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Location:
    PA
    #5
    Ah, that was it--Thanks! All back to normal now.
     

    Attached Files:

Share This Page